Laktera Rose oil

Лактера Роуз ойл поддържа чернодробния комфорт и естествените функции на организма през пролетно-есенния сезон на цъфтеж на растенията. Лактобацилус булгарикус поддържа стомашночревния баланс и микробната флора.

Продуктът има призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

Лактера Роуз ойл също така се препоръчва като хранителна добавка с българско розово масло при алергия, сенна хрема, астма, астматичен бронхит, при проблеми с черен дроб, жлъчка и хепатит, при употреба на алкохол, при холестерол.

СЪСТАВ:

Съдържание в 2 капсули (600 мг) дневна доза: енергийна стойност 7,6 KJ / 1,8 Kcal.; мазнини 1 мг; въглехидрати 160 мг, втч. лактоза до 8 мг; декстроза монохидрат 40 мг; протеин 80 мг, втч. 21 аминокиселини; над 16 милиарда живи и латентни CFU Lactobacillus bulgaricus DWT1 и Streptococcus thermophilus DWT4; българско розово масло 20 мг; антивтвърдител магнезиев стеарат 40 мг.

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal).

Съдържа краве млечен протеин.

Препоръчителна дневна доза: две капсули приети с малко течност преди храна.

Подходящ за възрастни и деца над 3 години. При тежки алергии или чернодробни заболявания продуктът може да се приема до 4-6 капсули дневно. Пробиотикът не е заместител на разнообразното хранене. Съхранение при температура под 24ºС на места, недостъпни за малки деца. Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта.

Щамовете са собственост на Дафлорн ООД. Продуктът е патентован в САЩ, Патент No. US 9,131,708 B2

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО.

Произведено от Дафлорн ООД в България, София oбласт, с Нови Хан, ул. Бреза No 4.