Laktera Vit

Лактера Вит е хранителна подкрепа срещу вирусни и бактериални инфекции. Лактобацилус булгарикус поддържа нормалните функции на стомашночревния тракт и имунитета на организма. Продуктът е подходящ за прием по време и след лечение с антибиотици. 

Продуктът има една призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

Лактера Вит също така се препоръчва като хранителна добавка при инфекция, по време и след прием на антибиотик и при дисбактериоза.

СЪСТАВ:

Всяка капсула (270 мг) съдържа: над 1 милиард живи и латентни клетки на Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus; Белтъчини – 42 мг (втч аминокиселини.: Cystine, Isoleucine, Leucine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine, Valine, Alanine, Arginine, Aspartic, Acid, Glumatic Acid, Glicine, Histidine, Hydr. Proline, Proline, Serine, Lisinoalanine); Въглехидрати – 80 мг (втч лактоза до 4 мг); Мазнини – 0,5 мг; Декстроза – 10 мг;  Магнезиев стеарат – 10 мг; както и всички естествени витамини и минерали на млякото; Енергийна стойност – 1 kCal.

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal). Съдържа краве млечен протеин.

Препоръчителна дневна доза: три капсули приети с малко течност преди храна.

Подходящ за възрастни и деца над 3 години. Пробиотикът не е заместител на разнообразното хранене. Съхранение при температура под 24ºС на места, недостъпни за малки деца. Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта.

Щамовете са собственост на Дафлорн ООД. Продуктът е патентован в САЩ, Патент No. US 9,131,708 B2

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО.

Произведено от Дафлорн ООД в България, София oбласт, с Нови Хан, ул. Бреза No 4.